Informatie

Op vrijdag 8 februari 2019 wordt de Bedrijven- en Instellingendag georganiseerd in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Kom zien wat het spel des levens jou te bieden heeft en kom in contact met meer dan dertig kantoren, bedrijven en instellingen in contact. Al jarenlang organiseert de JFV Groningen deze onmisbare dag in het leven van een Groningse rechtenstudent. Of je nu eerstejaars of masterstudent bent: iedereen hoort thuis op dit evenement. Je kunt je tijdens de Bedrijven- en Instellingendag oriënteren op de arbeidsmarkt of in een verder stadium van je studie een stage binnenslepen. Op deze pagina vind je meer informatie over de sprekers en kun je je inlezen in de aanwezige kantoren, bedrijven en instellingen. Hieronder vind je het dagprogramma:

09:30 Ontvangst 
10:25 Plenair gedeelte: Step up your game!
11:40 Koffiepauze
12:00 Workshopronde 1
13:00 Lunch
14:00 Workshopronde 2
15:00 Workshopronde 3
16:00 Netwerkborrel op de banenmarkt
19:00

Kennismakingsdiner met advocatenkantoren

Ben jij al bekend met MyCarrièreBoard? Heb jij je profiel al compleet gemaakt? Dan kun je voor slechts €6,50 deelnemen aan dit evenement. Heb je dit nog niet gedaan? Doe dat dan snel, anders kun je geen gebruikmaken van deze korting. Naast deze korting, kan je MyCarrièreBoard-profiel jou helpen bij het kiezen van de, voor jou, juiste workshop. MyCarrièreBoard matcht jou aan werkgevers die voor jou interessant zijn. Het enige dat jij hoeft te doen, is je profiel compleet maken door middel van 5 stappen. Daarna kun je onder Mijn Top 3 zien welke kantoren, bedrijven en instellingen aansluiten bij al jouw wensen! Met deze 'Top 3' kantoren krijg je op de banenmarkt vervolgens de mogelijkheid om te speeddaten. Door middel van een praatje op de banenmarkt maak jij misschien wel kennis met jouw toekomstige werkgever. Daarnaast is het mogelijk om gedurende de dag een individueel gesprek te voeren met één van de kantoren, bedrijven en instellingen. De algemene inschrijvingen sluiten op woensdag 6 februari. 

Volg jij het vak JOV2? Voor dit vak is er op vrijdag 8 februari een thuistoets. Deelnemers aan de Bedrijven- en Instellingendag hoeven deze toets niet op dit moment te maken, maar kunnen dit op vrijdag 15 februari om 15:30 uur inhalen. 

Geen lid van de JFV, maar wil je je wel inschrijven voor de Bedrijven- en Instellingendag? Je bent van harte welkom! Maak hier een account aan voor externen. Het kost je slechts één minuut!

Zorg dat jij meespeelt en schrijf je snel in! 

Inschrijven

Sprekers

 • Dhr. Jort Kelder

  Spreker

  Jort Kelder heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Hij maakte een bijzondere keuze voor een jurist: hij vervolgde zijn carrière bij Quote als (hoofd)redacteur. Tegenwoordig is Jort bekend van zijn televisieprogramma's als 'Bij ons in de PC', 'Hoe heurt het eigenlijk?' en 'Buitenhof'.

  Lees meer
 • Mr. Tobias Polak

  Dagvoorzitter

  Mr. Tobias Polak heeft rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is gespecialiseerd in Staats- en bestuursrecht en (overheids)aansprakelijkheid. Sinds 2014 is hij werkzaam bij Trip Advocaten & Notarissen.

  Lees meer

Kantoren, bedrijven en instellingen

 • DLA Piper

  Kom je bij ons werken, dan krijg je meteen 8000 collega’s in meer dan 40 landen. Binnen DLA Piper heerst een cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Die waarden zitten in de genen van de organisatie en zijn ook bepalend voor onze snelle groei. Dat geeft je ook de gelegenheid om je eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan de cultuur van ons kantoor. Door de samenwerking met onze collega’s wereldwijd heeft DLA Piper van nature een internationale kijk op juridische vraagstukken en leer je om te adviseren vanuit een brede scope. Uiteraard kun je eenvoudig beschikken over alle kennis en ervaring die er bij alle DLA Piper kantoren aanwezig is.

  Lees meer

 • Houthoff

  Houthoff is een onafhankelijk, toonaangevend Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en heeft vertegenwoordigers in Houston en Singapore. Onze 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs werken continu samen om ervoor te zorgen dat we er voor onze klanten zijn wanneer ze ons het meest nodig hebben. We helpen hen vooruit op kritieke momenten met praktische oplossingen voor complexe juridische problemen.

  Lees meer

 • CMS Law

  CMS is één van de grootste advocatenkantoren ter wereld. 1000 partners. 4500 juristen. 42 landen. 74 vestigingen. Wij zijn voortdurend op zoek naar talent. Het is onze ambitie om onze positie door groei verder uit te bouwen. Wij helpen onze cliënten bij het realiseren van hun ambities en dat doen wij ook voor jou. CMS – Your World First.

  Lees meer

 • Lexence

  Onze advocaten en notarissen zijn specialisten, scherpe denkers die concrete adviezen geven. Bij Lexence geen dikke dossiers, maar strakke deals. Geen chique namen op de gevel, maar partners die met beide benen op de grond te staan. Wij zoeken ondernemende juristen die klaar zijn, voor het echte werk. Ben jij er klaar voor?

  Lees meer

 • Trip Advocaten & Notarissen

  Trip (tachtig juristen, drie vestigingen) heeft tot ver buiten Noord-Nederland een uitstekende reputatie als juridisch dienstverlener. Werken bij Trip betekent vanaf dag één samen met je collega's de uitdaging aangaan om de beste oplossing te vinden en al doende een steeds betere jurist te worden. Voor je het weet krijg je je eigen dossiers en sta je in de rechtszaal.

  Lees meer

 • Damsté Advocaten - Notarissen

  Dagelijks werken we met meer dan honderd specialisten aan de meest uiteenlopende vragen van onze cliënten. Gedreven specialisten vanuit verschillende expertises werken nauw met elkaar samen en halen zo het beste in zichzelf en elkaar naar boven. We geven jou de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en kansen voor jezelf te creëren. Of het nu gaat om je vakkennis verder te verdiepen of een nieuw rechtsgebied in de markt te zetten: we helpen je graag op weg!

  Lees meer

 • Dirkzwager Advocaten & Notarissen

  Samenwerken, ondernemerschap, kennis delen, vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling in een prettige woon- en werkomgeving. Dirkzwager legal & tax, topspeler in juridische dienstverlening op hoog niveau. De grootste juridische (ca. 130 juristen) dienstverlener buiten de Randstad. Dat doen we in een fijne omgeving waarbij samenwerking het sleutelwoord is. Wij zijn actief op veel rechtsgebieden en werken vooral voor grote en middelgrote bedrijven, instellingen en overheden. Gedreven, innovatief en toekomstgericht dat is wat bij ons hoort.

  Lees meer

 • Norton Rose Fulbright

  Norton Rose Fulbright is een internationaal advocatenkantoor. Wij hebben meer dan 3.800 advocaten en 54 kantoren, waaronder 11 in de Verenigde Staten. Norton Rose Fulbright staat daarmee in de top 10 van grootste kantoren wereldwijd. Wij geven juridische adviezen aan toonaangevende internationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in de Rembrandt Toren in Amsterdam. In Amsterdam kun je jouw loopbaan starten binnen een van de volgende secties: Banking, Corporate, Employment, Energy, Infrastructure, Litigation and Dispute Resolution, Notarial Services en Tax.

  Lees meer

 • Baker McKenzie

  Wanneer je kiest voor een carrière aan de Zuidas, weet je waar je voor kiest. Je gaat jezelf razendsnel ontwikkelen en je grenzen verleggen. Je wilt die extra mile gaan. De voldoening voelen als je alles hebt gegeven. De ontlading wanneer je het succes viert met je collega’s. Hierin verschillen wij niet van al die anderen. Wat ons anders maakt? Wij zijn harde werkers, maar ook een hechte groep collega’s. Je kunt jezelf zijn, wij vinden het bijzonder dat we allemaal verschillen want dat maakt dat we elkaar aanvullen. Wij delen dezelfde interesses en passie voor het vak.

  Lees meer

 • Kennedy van der Laan

  Als je bij ons werkt, werk je samen met onze partners en seniors voor een toonaangevende klantenkring; van global multinationals tot goede doelen. Ons kantoor bestaat uit expert-praktijken op het gebied van; Technologie, Intellectueel Eigendom & Media, Privacy, Commercial, Banking & Finance, Corporate Ondernemingsrecht, Vastgoed & Bouw, Arbeids- en medezeggenschapsrecht, Verzekeringen & Aansprakelijkheid, Gezondheidsrecht, Bestuursrecht en Litigation. Als kantoor bieden wij specialistische juridische services, toegespitst op de business context van onze klanten. Meer over onze specialismen kun je op onze website (kvdl.com) vinden onder rechtsgebieden-expertises.

  Lees meer

 • Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

  Wij zijn Pels Rijcken. Met 290 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. Stimuleren we elkaar het beste uit onszelf te halen en stellen we het belang van de cliënt centraal. Bij Pels Rijcken realiseren we ons dat de waarheid nooit ééndimensionaal is. Dat zaken die ogenschijnlijk strijdig zijn soms dicht bij elkaar liggen. Dat er tegengestelde belangen zijn maar ook gemeenschappelijke. Juist in een maatschappij die complexer en meer verweven is dan ooit. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advocatuur en notariaat, is onze bestuurlijk politieke antenne. We begrijpen hoe het is om te werken met complexe belangen. Met uiteenlopende wensen van diverse stakeholders. We weten dat context telt. En dat een onafhankelijke juridische blik het verschil maakt.

  Lees meer

 • Raad van State

  De Raad van State heeft twee belangrijke taken. De Afdeling advisering is onafhankelijk adviseur van regering en parlement over wetgeving en bestuur. De Afdeling bestuursrechtspraak is de hoogste algemene bestuursrechter vanhet land. Er werken zo’n 600 mensen, onder wie ruim 60 staatsraden en 250 veelal jonge juristen. Werken bij de Raad van State betekent verdieping: zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke groei. Als pas afgestudeerd jurist volg je bij de directie Bestuursrechtspraak een opleidingstraject om specialist te worden in het bestuursrecht. Je werkt onder begeleiding van een senior jurist en begint meteen met je eigen zaken. Zo heb je direct invloed op het eindresultaat. Na gemiddeld drie jaar behandel je complexe zaken zelfstandig.

  Lees meer

 • Dommerholt Advocaten

  Omdat we bij Dommerholt Advocaten de business van ons klanten begrijpen en kennen, zijn we in staat om snel en efficiënt de juridische problemen van onze klanten op te lossen. Onze oplossingen zijn pragmatisch, creatief en efficiënt. We regelen de zaak waar het kan en procederen waar het moet. Dat waarderen onze klanten en daarom komen ze bij ons terug. We zijn gevestigd in Noordoost Nederland, onze advocaten werken verspreid over 5 vestigingen waardoor we steeds dichtbij de klant opereren.

  Lees meer

 • Ministerie van Justitie en Veiligheid

  Het ministerie van Justitie en Veiligheid zorgt voor de rechtsstaat in Nederland, zodat mensen in vrijheid kunnen samenleven, ongeacht hun levensstijl of opvattingen. Justitie en Veiligheid werkt aan een veiliger en rechtvaardiger samenleving door mensen rechtsbescherming te geven en waar nodig in te grijpen in hun leven. Soms is dat een ingrijpende maatregel, soms worden nieuwe perspectieven geopend. Altijd zijn het ingrepen die alleen Justitie en Veiligheid kan en mag doen. Recht raakt mensen.

  Lees meer

 • Wijn & Stael Advocaten

  Wanneer je bij Wijn & Stael Advocaten gaat werken, stap je in een dynamisch advocatenkantoor in het hart van Utrecht. En dat we de lat hoog hebben liggen zal je snel duidelijk worden. Met zo’n 60 mensen werken we elke dag met hart en ziel aan de best mogelijke juridische dienstverlening. We voelen ons oprecht betrokken bij onze cliënten en collega’s. Wat je dus ook niet snel zal ontgaan, is het plezier dat we hebben in ons vak. Binnen onze collegiale cultuur hebben we aandacht voor sociale contacten, overleg en werken we graag samen. Wij zijn altijd op zoek naar buitengewoon goed juridisch talent.

  Lees meer

 • De Haan Advocaten & Notarissen

  De Haan Advocaten & Notarissen is een kantoor met ambitie. In drie decennia evolueerde het kantoor van eenmansstrafrechtpraktijk naar één van de grootste juridische dienstverleners van ons land. We hebben met onze 160 medewerkers en 90 advocaten en notarissen een vaste plek verworven in de Top-20 van de grootste fullservice advocaten- en notarissenkantoren van het land (Stand van de Advocatuur).

  Lees meer

 • Univé Rechtshulp

  Als rechtshulpverlener heb je je eigen dossierpraktijk. Toch werk je ook nauw samen met je collega’s van je team. Als je werkt bij ons Klant Contact Centrum heb je een adviesfunctie. Je helpt klanten telefonisch, via chat en via e-mail. En je maakt dossiers aan die door onze back-office teams worden behandeld. Onze teams zijn onderdeel van onze afdelingen. Onze afdelingen zijn weer ingedeeld naar rechtsgebied. Maar als rechtshulpverlener kun je werk doen voor meerdere rechtsgebieden. Kortom, een veelzijdige organisatie waarin je je kunt specialiseren op een rechtsgebied maar waar ook ruimte is voor verbreding.

  Lees meer

 • Allen & Overy

  Onverwacht is een belangrijk woord bij Allen & Overy. Waarom? De wereld verandert steeds sneller. Dat brengt onverwachte kansen en problemen met zich mee. Onze cliënten willen daarop snel en effectief kunnen reageren. Daarom is bij ons - naast een hoog kwaliteitsniveau - creativiteit erg belangrijk. Onverwachte gebeurtenissen vragen immers om onverwachte oplossingen.

  Lees meer

 • Van Doorne

  Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 175 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren wij onze cliënten al bijna 90 jaar. Wij zijn een informele, open organisatie waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen. Om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een open blik. Daarom hechten we aan diversiteit. Dat leidt tot betere oplossingen voor onze cliënten. Als zij succesvol kunnen opereren, hebben wij ons doel bereikt.

  Lees meer

 • AKD Advocaten | Notarissen | Belastingadviseurs

  AKD is een van de grootste onafhankelijke kantoren van de Benelux. We bestaan uit een hecht team van bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Jij werkt graag in teamverband, met collega’s en cliënten. Bij een kantoor met korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Zo doen wij dat bij AKD.

  Lees meer

 • HVG Law

  Bij HVG Law doen wij zaken op het hoogste niveau, waarbij kwaliteit, creativiteit en cliëntgerichtheid voorop staan. Ook hechten wij veel waarde aan transparante communicatie en zijn wij bereid een stap extra te zetten voor onze cliënten. Bij HVG Law begrijpen we hoe belangrijk een goede samenwerking is met collega’s, cliënten en andere belanghebbenden. Daarom zoeken we bij HVG Law mensen die relaties kunnen bouwen. Mensen die in staat zijn om motivatie, enthousiasme en betrokkenheid te kweken bij anderen die net als zij uitmuntend willen presteren.

  Lees meer

 • Stibbe

  Bij Stibbe werken circa 350 juristen, verdeeld over kantoren in Amsterdam, Brussel, Luxemburg, Dubai, Hong Kong, Londen en New York. Ben jij ambitieus, open, creatief en wil je er vol voor gaan? Bij Stibbe pak je ook pro bono zaken op en gebruiken wij jouw kennis en onze ervaring voor diverse maatschappelijke belangen. Stibbe behartigt de belangen van vele cliënten. Achter de schermen, maar ook in het volle licht van de publiciteit. Dat doen we al meer dan 100 jaar, sinds de oprichting aan het Rokin in Amsterdam.

  Lees meer

 • De Brauw Blackstone Westbroek

  De Brauw. Een advocatenkantoor dat met cliënten mee de wereld overgaat en ze helpt, waar zij ook actief zijn. Onze advocaten, fiscalisten en notarissen zijn op hun best als ze werken aan multidisciplinaire internationale zaken die ertoe doen. Dit gebeurt in brede teams en met een helder doel: cliënten op hoog niveau adviseren op het gebied van corporate, litigation en regulatory. De Brauw legt al 145 jaar de lat hoog als het gaat om kwaliteit, innovatie en ontwikkeling. En daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe talenten die ons kunnen versterken en vernieuwen.

  Lees meer

 • Dentons Boekel

  Dentons Boekel is op 1 april 2017 ontstaan door het samengaan van BOEKEL met Dentons, het grootste advocatenkantoor ter wereld. De vorming van Dentons Boekel biedt een aantrekkelijk nieuw perspectief voor de cliënten van het kantoor en voor diens advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen. Nationale en internationale cliënten profiteren van de wereldwijde aanwezigheid van het kantoor. Dentons Boekel combineert een persoonlijke aanpak met een pragmatische mentaliteit en helpt cliënten bij complexe issues in een snel veranderende wereld. Met een innovatieve benadering biedt Dentons Boekel realistische, hoogwaardige maatwerkoplossingen. Kwaliteit is vanzelfsprekend: Dentons Boekel opereert in de top van de markt.

  Lees meer

 • NautaDutilh

  ls je geïnteresseerd bent in de advocatuur, het notariaat of belastingadvies en je je carrière een vliegende start wilt geven, ben je bij NautaDutilh aan het goede adres. NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn we een van de grotere advocatenkantoren in de Benelux en draaien we mee in de wereldwijde juridische top. En omdat we onafhankelijk zijn, bepalen wij onze eigen koers. Bepaal jij ook je eigen koers en ben je eigenzinnig, innovatief en ambitieus? Dan maken wij graag kennis met je!

  Lees meer

 • Nysingh Advocaten - Notarissen

  Nysingh is een full service advocaten- notarissen kantoor en een hoogwaardige juridische dienstverlener voor bedrijven, instellingen en overheid. Vanuit Apeldoorn, Arnhem, Utrecht en Zwolle werken 100 specialisten voor cliënten. Wij bedienen cliënten in het hele land, zijn thuis in Europa en bovendien wereldwijd vertegenwoordigd door het TAGLaw netwerk. Onze juristen hebben de kennis en ervaring die nodig is om elke juridische uitdaging aan te gaan. Omdat juridische vragen zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de specialisten van Nysingh hecht samen. Die intensieve samenwerking stimuleert niet alleen je persoonlijke ontwikkeling maar stelt ons in staat snel en slagvaardig op te treden.

  Lees meer

 • Clifford Chance

  Clifford Chance is één van ‘s werelds toonaangevende professionele dienstverleners die cliënten helpt hun doelen te bereiken door de hoogste wereldwijde normen van zakendoen en wetgeving te combineren met lokale gespecialiseerde dienstverlening. We beschikken in Amsterdam over de secties Financial Markets Group, Corporate, Tax, Pensions & Employment, Litigation & Dispute Resolution en het Notariaat.

  Lees meer

 • Loyens & Loeff

  Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.Bij Loyens & Loeff zoeken we niet alleen talentvolle professionals, maar bovenal gemotiveerde mensen met duidelijke ambities. We zijn geen werkgever waar je je persoonlijkheid hoeft uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Zo divers als onze mensen zijn, zo delen ze hun gedrevenheid, ambitie en focus op het behalen van resultaten. In hun werk én daarbuiten.

  Lees meer

 • PlasBossinade Advocaten en Notarissen

  PlasBossinade advocaten en notarissen is een toonaangevende juridische dienstverlener in Noord-Nederland. Door onze klantgerichte winnaarsmentaliteit weten wij relaties langdurig aan ons te binden. Wij verdiepen ons in de klant en zijn branche en zoeken altijd naar heldere, in de praktijk werkzame oplossingen. Daarnaast informeren wij klanten en andere relaties regelmatig pro-actief over voor hen belangrijke zaken en regelgeving. Zo leggen wij de relatie tussen recht en realiteit.

  Lees meer

 • ARAG

  ARAG is meer dan een verzekeraar. ARAG is een allround juridisch dienstverlener waar ruim 600 mensen werken, verspreid over de locaties Leusden, Rotterdam, Roermond en Amsterdam. Onze juristen helpen en adviseren particulieren en ondernemers. Als veelzijdig juridisch dienstverlener en specialist in rechtsbijstand, maakt ARAG deel uit van de ARAG Groep. Een wereldwijde speler met vestigingen in vijftien Europese landen, de Verenigde Staten en Canada.

  Lees meer

 • Openbaar Ministerie

  Bij het OM werken rond de 5000 professionals aan de veiligheid in Nederland. Advocaten-generaal, officieren van justitie en assistent-officieren geven leiding aan het strafrechtelijk onderzoek en werken daarbij nauw samen met de politie en andere ketenpartners. Naast advocaten-generaal en officieren werken er bij het OM ook mensen met een administratieve functie, beleidsmedewerkers, juridische specialisten, HRM adviseurs, communicatie adviseurs, informatiespecialisten en bijvoorbeeld IT'ers.

  Lees meer

 • De Rechtspraak

  We maken onafhankelijk, onpartijdig, integer en professioneel het verschil tussen recht en onrecht, tussen vertrouwen en wantrouwen, tussen recht voor iedereen en het recht van de sterkste. En zo maken we samen leven mogelijk. Of het nu om groot onrecht, klein leed, of schrijnende gevallen gaat, alle betrokken mensen hebben behoefte aan een onafhankelijk oordeel. Een rechter komt tot zo’n oordeel en wordt daarin ondersteund door 7500 gerechtsambtenaren. We zijn de enige organisatie in Nederland waar rechters hun verantwoordelijke taak kunnen uitoefenen. Samen werken we aan een rechtvaardige maatschappij. We zijn traditioneel en modern tegelijk, wat zorgt voor de mooiste uitdagingen op de werkvloer.

  Lees meer

 • Deloitte

  Deloitte Legal is een internationaal opererende juridische dienstverlener voor ondernemingen en (financiële) instellingen die zowel zelfstandig als geïntegreerd met andere diensten van Deloitte klanten adviseert op de (rechts)gebieden Corporate/M&A, Regulatory & Compliance, IP/IT & Commercial en Employment & Pensions. Deloitte Legal streeft ernaar bij het leveren van haar diensten en producten gebruik te maken van de nieuwste technologieën en is sterk innovatief gedreven. Deloitte Legal is een internationale juridische service provider die juridische diensten aanbiedt in >80 landen met ruim 2.300 juristen. Voor veel multinationals werken wij aan zaken die naast juridische aspecten ook tax, risk of consulting vragen bevatten, waardoor je in het juridische werk in aanraking komt met onze multidisciplinaire dienstverlening.

  Lees meer

 • KienhuisHoving

  Bij KienhuisHoving advocaten en notarissen werken ongeveer 125 medewerkers, waarvan zo’n 75 juridisch specialisten. Wij werken voornamelijk voor ondernemingen, instellingen en overheden. In onze thuismarkt Oost-Nederland, maar vaak ook landelijk en grensoverschrijdend. In een aantal branches zijn wij goed vertegenwoordigd, zoals bouw, gezondheidszorg, overheid en woningcorporaties. Dat heeft er toe geleid dat er binnen KienhuisHoving onder andere een branchegroep Gezondheidszorg en Bouw zijn opgezet. Cliënten die grensoverschrijdend zaken doen ondersteunen we met onze German Desk. Bovendien adviseren en procederen wij op vrijwel alle rechtsgebieden.

  Lees meer