Hoofdsponsortrip logo

Advocaat-stagiaire Marktordening

Nysingh advocaten-notarissen

Sector
Advocatuur
Locaties Nederland
Regio Oost-Nederland

Vestiging Zwolle

Van welke sectie ga jij deel uitmaken?

Onze sectie Marktordening bestaat uit een team van zeven advocaten, allen werkzaam in Zwolle. Onze (landelijk georiënteerde) praktijk richt zich – vanuit het aanbestedings-, mededingings- en staatssteunrecht – met name op de sectoren Overheid, Zorg en Food & Agri.

Jouw werkzaamheden – veelal in teamverband – bestaan onder andere uit advisering en juridische begeleiding van aanbestedingsprocedures, procederen (kort geding en bodemprocedures), het bijstaan van cliënten in onderzoeken van de ACM en de Europese Commissie en in procedures tegen besluiten van deze autoriteiten, advisering op het gebied van het mededingingsrecht, het indienen van klachten over inbreuken op het mededingingsrecht en het bijstaan en adviseren van cliënten over het toepassen van staatssteunregels. Met regelmaat werken wij in dossiers samen met advocaten en notarissen van andere disciplines binnen kantoor.

Wie zoeken wij?

Wij hebben per 1 januari 2018 een vacature voor de locatie Zwolle voor een advocaat-stagiaire met bovengemiddelde studieresultaten en een Europeesrechtelijke oriëntatie, met affiniteit met het mededingingsrecht.

Ben jij inhoudelijk gedreven, oplossingsgericht en heb jij een hoog ambitieniveau? Dan pas jij goed in ons team.

Wij bieden:

  •  een werkplek bij een gerenommeerd kantoor;
  •  een toonaangevende sectie, met aansprekende nationale en internationale zaken in een brede en afwisselende landelijke praktijk;
  •  ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;
  •  een klantgerichte bedrijfscultuur waarbij je je ontwikkelt tot “partner in business” voor onze cliënten;
  •  een informele sfeer en diversiteit aan collega’s.

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie neem je contact op met Cees Dekker of Ingrid van den Berge. Neem voor meer informatie over de procedure contact op met onze HR adviseur, Hidde Botma (06-12744314).

Direct solliciteren?

Klik hier of stuur je motivatiebrief, CV en ongeschoonde cijferlijsten naar secretariaathr@nysingh.nl

Verenigingenweb
Cancel