HoofdsponsorTrip logo

Lexence

Website
http://www.werkenbijlexence.com
Focus
Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Civiel recht, Huurrecht, Ondernemingsrecht, Vastgoed, Corporate, Procespraktijk, M&A
Sector
Advocatuur, Notariaat
Locaties Nederland
Amsterdam
Bedrijfsomvang
100 - 150

Over Lexence

Het Echte Werk

Wanneer je aan het begin van je carrière staat, wil je graag weten welk kantoor het beste bij je ambitie- en ontwikkelingsniveau past. Ieder kantoor is anders, ook Lexence. Onze advocaten en notarissen zijn specialisten, scherpe denkers die concrete adviezen geven. Bij Lexence geen dikke dossiers, maar strakke deals. Geen chique namen op de gevel, maar partners die met beide benen op de grond te staan.  Wij zoeken ondernemende juristen die klaar zijn, voor het echte werk. Ben jij er klaar voor?

Gespecialiseerd; vastgoed- en ondernemingsrecht

Lexence is een advocaten- en notarissenkantoor en biedt hoogwaardige oplossingsgerichte juridische ondersteuning, op de terreinen vastgoed- en ondernemingsrecht. Binnen deze twee specialisaties vallen onder meer transacties, notariaat, arbeidsrecht, procesrecht, projectontwikkeling, bouwrecht, huurrecht en omgevingsrecht. De ruim 125 professionals van Lexence werken in bevlogen teams geleid door betrokken partners. Dit kenmerkt Lexence. Lexence is een onafhankelijk kantoor dat waar zinvol andere adviseurs inschakelt in het binnen- en buitenland. Lexence kan daarvoor onder meer gebruik maken van haar Meritas-netwerk, een hoogwaardig wereldwijd juridisch netwerk van onafhankelijke kantoren.  

Verantwoordelijkheid en vrije tijd

Direct eigen verantwoordelijkheden door startende juristen; dat vindt Lexence belangrijk. Dit betekent meewerken aan projecten zoals binnenstedelijke her-inrichtingsobjecten of het oplossen van ingewikkelde disputen tussen verhuurders en huurders. De work-life balance nemen we heel serieus. We werken hard en leveren kwaliteit, maar vrije tijd is vrije tijd. Het echte werk gaat daarom voor ons niet alleen om werken, we vinden het ook belangrijk dat onze juristen buiten kantoor het beste uit zichzelf halen en stimuleren dat dan ook volop.

Carrière

Bij Lexence zijn de carrièrepaden helder. Je kunt partner worden wanneer je de ambitie hebt en beschikt over de noodzakelijke kennis en ervaring én hebt bewezen daarnaast ook een goed ondernemer te zijn. De partners en medewerkers van Lexence begeleiden je en voorzien je van hun ervaring, naast de diverse opleidingen die je door de jaren heen zult gaan volgen. Zo kent Lexence een eigen opleidingsprogramma dat gericht is op vaardigheden: de Lexence Kennisladder.

Studentstage

Het volgen van een studentstage is bij uitstek een mogelijkheid om te onderzoeken of jij en de advocatuur of het notariaat een goede match vormen. Gedurende twee maanden word je betrokken bij de dagelijkse gang van zaken bij Lexence, in juridisch en sociaal opzicht. Hierbij kun je onder andere denken aan het bijwonen van zittingen en getuigenverhoren, het schrijven van notities en adviezen en aanwezigheid bij de jurisprudentielunches.  Maar ook de kantoorborrels en diverse sociale activiteiten. 

Orienteren

Kijk voor meer informatie over Lexence op www.werkenbijlexence.com of bel met Julie van Gremberghen, Recruiter, tel: 0205736711

Sollicitatie

Indien bovenstaand verhaal je aanspreekt, solliciteer dan nu op www.werkenbijlexence.com. We ontvangen graag je sollicitatiebrief, voorzien van een curriculum Vitae, cijferlijst en eventuele stagebeoordeling.

Verenigingenweb
Cancel