Hoofdsponsortrip logo

Kandidaat-notaris Bouw & Vastgoed (starter), Eindhoven

AKD advocaten notarissen belastingadviseurs

Sector
Notariaat
Locaties Nederland
Regio Zuid-Nederland

De praktijkgroep Bouw en Vastgoed heeft secties met advocaten en (kandidaat-)notarissen in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Voor het notariële team in Eindhoven zijn wij op zoek naar een kandidaat-notaris (starter).

Ben jij recent of bijna afgestudeerd in het Notarieel Recht, heb je je in je studietijd op persoonlijk en sociaal vlak goed ontwikkeld en wil je graag je theoretische kennis in de praktijk brengen? Ben je een ondernemende, stevige persoonlijkheid met affiniteit met het bouw- en vastgoedrecht? Dan maken wij graag kennis met jou.

Het Notariaat Bouw en Vastgoed begeleidt diverse partijen bij financieringen, koop en overdracht, projectontwikkelingen, splitsing van appartementsrechten, veilingen, en vastgoedtransacties. Je krijgt te maken met alle facetten van zaken en cliënten binnen de sectie en de begeleiding is uitstekend. Daarnaast biedt AKD je alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen. We bieden je hoogwaardige opleidingen, o.a. via ons eigen opleidingshuis AKDMY.

Ben je geïnteresseerd, dan ontvangen wij graag je sollicitatie.

Maud Creemers
Recruiter
088 - 253 5386

Verenigingenweb
Cancel