Hoofdsponsortrip logo

BarentsKrans

Focus
Ambtenarenrecht, Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Huurrecht, Mededingingsrecht, Europees recht, Intellectueel Eigendomsrecht, Ondernemingsrecht, Vastgoed, Corporate, Procespraktijk, Cassatie en Hoger Beroep, Aanbestedingsrecht, M&A
Sector
Advocatuur, Notariaat
Locaties Nederland
Den Haag
Bedrijfsomvang
50 - 100

Over BarentsKrans

Werken bij BarentsKrans betekent dat je deel uitmaakt van een ambitieus kantoor. Je krijgt de kans om je tanden te zetten in aansprekende zaken voor toon aangevende cliënten. Ben jij scherpzinnig en wil je je snel ontwikkelen? Dan pas jij bij BarentsKrans.

Bij ons werk hanteren we de principes ‘verdiepen, vragen en verbeteren’. Door ons te verdiepen in de wereld van cliënten én van elkaar, kunnen we beter inspelen op de behoeften en wensen van cliënten en beter samenwerken. We vragen om feedback om die verbeteringen door te voeren die voor onze cliënten het verschil maken. Dat maakt ons ‘dedicated’.

Carrièremogelijkheden

BarentsKrans is groot genoeg om jou specialisatiemogelijkheden te bieden en klein genoeg voor een informele werksfeer met korte communicatielijnen. Je werkt hoe dan ook op hoog juridisch niveau. Als startende advocaat wissel je na anderhalf jaar van sectie. Op deze manier kom je in aanraking met twee verschillende praktijkgebieden, zodat je een brede en gedegen opleiding krijgt.

Studentstage

BarentsKrans geeft studenten de mogelijkheid om twee maanden een student-stage te lopen. Omdat je tijdens deze stage bij een advocaat of (kandidaat-)notaris op de kamer zit, ervaar je van dichtbij hoe de dagelijkse praktijk er uitziet. Je bent niet aan één sectie verbonden, maar verricht werkzaamheden voor alle secties en zoekt diverse juridische vraagstukken uit. Op die manier ontdek je waar jouw interesses liggen.

Pas jij bij BarentsKrans

Ben jij scherpzinnig en wil je je snel ontwikkelen? Dan pas jij bij BarentsKrans.

Wil je kennismaken met ons? Kijk op www.barentskrans.nl voor de mogelijkheden.

Solliciteren?

BarentsKrans heeft geregeld ruimte voor goede advocaat-stagiairs en kandidaat-notarissen. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief, curriculum vitae en een overzicht van je studieresultaten aan HR@barentskrans.nl. Tevens ontvangen wij graag je eventuele stagebeoordelingen.

Verenigingenweb
Cancel