Hoofdsponsortrip logo

Hogan Lovells

Website
http://www.hoganlovells.com/nl/careers/careers-in-netherlands
Focus
Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Civiel recht, IT-recht, Staatsrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Gezondheidsrecht, Intellectueel Eigendomsrecht, Ondernemingsrecht, Tax, Corporate, Procespraktijk, M&A, Banking & Finance
Sector
Advocatuur, Notariaat, Fiscaal
Locaties Nederland
Amsterdam
Locaties Wereldwijd
Europa, Azië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Oceanië, Midden-Oosten
Bedrijfsomvang
50 - 100

Over Hogan Lovells

Hogan Lovells is ontstaan door een fusie van de twee vooraanstaande internationale advocatenkantoren Lovells en Hogan & Hartson. Wereldwijd werken ruim 2500 juristen bij Hogan Lovells op meer dan 45 verschillende kantoren in Afrika, Azië, Australië, Europa, Latijns Amerika het Midden-Oosten en de Verenigde Staten.

Hogan Lovells Amsterdam

Bij ons Amsterdamse kantoor werken ongeveer 100 mensen, waaronder circa 50 advocaten, (kandidaat) notarissen en fiscalisten. Wij zien het als onze kerntaak om de internationale zaken- en financiële wereld vanuit diverse specialisaties op topniveau te adviseren. De beperkte omvang van ons kantoor in Amsterdam maakt Hogan Lovells een unieke speler op de markt. Het kantoor zit op een inspirerende plek op de Zuidas. 
 

Onze specialisaties

Hogan Lovells is op veel verschillende rechtsgebieden actief. De juridische kwesties die wij voorgelegd krijgen bestrijken een breed spectrum van sectoren en continenten. De specialisaties van Hogan Lovells Amsterdam zijn ondergebracht in de volgende Business Units:

  • Corporate, Mergers & Acquisitions (M&A)
  • Banking & Finance, Capital Markets
  • Intellectual Property, Media & Technology
  • Government Regulatory
  • Privacy & Cybersecurity
  • Employment
  • Litigation
  • Tax

Mogelijkheden

Bij Hogan Lovells kun je alle kanten op. Naast de mogelijkheden tot het werken als advocaat-stagiair, kandidaat-notaris of fiscalist biedt Hogan Lovells de mogelijkheid tot het lopen van een studentstage. In zes weken neem je, onder goede begeleiding, een kijkje achter de schermen van onze uiteenlopende rechtspraktijk. Tijdens deze studentstage maak je kennis met alle facetten van de juridische dienstverlening. Daarnaast hebben we regelmatig vacatures voor parttime juridische werkstudenten die ondersteuning bieden op de diverse Business Units gedurende een aantal maanden.

Jouw Ontwikkeling

Wanneer je bij ons aan de slag gaat als advocaat-stagiair volg je naast de dagelijkse werkzaamheden binnen je eigen rechtsgebied een aanzienlijk aantal trainingen en opleidingen. Hogan Lovells is een erkend opleidingsinstituut en doet mee aan Law Firm School. Hogan Lovells biedt je de mogelijkheid om je persoonlijke vaardigheden en juridische kennis verder te ontwikkelen. Wij kennen geen verplichte stage wissel. Dat geeft je de kans een echte specialist te worden.

Verenigingenweb
Cancel