Hoofdsponsortrip logo

De Rechtspraak

Website
http://www.werkenbijderechtspraak.nl
Focus
Ambtenarenrecht, Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Civiel recht, Economisch strafrecht, IT-recht, Insolventierecht, Milieurecht, Staatsrecht, Strafrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Gezondheidsrecht, Huurrecht, Mededingingsrecht, Europees recht, Intellectueel Eigendomsrecht, Ondernemingsrecht, Personen- en familierecht, Vastgoed, Tax, Corporate, Procespraktijk, Cassatie en Hoger Beroep, Erfrecht, Aanbestedingsrecht, M&A, Verzekeringsrecht, Arbitrage , Banking & Finance
Sector
Rechterlijke macht
Locaties Nederland
Amsterdam, Den Haag, Groningen, Utrecht, Rotterdam, Regio Noord-Nederland, Regio Oost-Nederland, Regio Zuid-Nederland
Bedrijfsomvang
300 +

Over De Rechtspraak

Ik werk bij de Rechtspraak, ik zie iedereen

We maken onafhankelijk, onpartijdig, integer en professioneel het verschil tussen recht en onrecht, tussen vertrouwen en wantrouwen, tussen recht voor iedereen en het recht van de sterkste. En zo maken we samen leven mogelijk.

Of het nu om groot onrecht, klein leed, of schrijnende gevallen gaat, alle betrokken mensen hebben behoefte aan een onafhankelijk oordeel. Een rechter komt tot zo’n oordeel en wordt daarin ondersteund door 7500 gerechtsambtenaren.

We zijn de enige organisatie in Nederland waar rechters hun verantwoordelijke taak kunnen uitoefenen. Samen werken we aan een rechtvaardige maatschappij. We zijn traditioneel en modern tegelijk, wat zorgt voor de mooiste uitdagingen op de werkvloer.

Wil je niet zomaar een stage, maar een met betekenis en toegevoegde waarde? Wil je samenwerken met professionals, die in hun eigen vakgebied alles uit zichzelf halen? Waar je heel veel van kunt leren? Dan ben je bij de Rechtspraak aan het goede adres.

Wist je dat er onder de toga’s hele gewone mensen schuilgaan? Mensen die ook gewoon houden van de mooie dingen in het leven; uitgaan, cultuur, vrienden en familie. Het is allemaal echt niet zo stoffig als veel mensen denken. Er wordt ook veel gelachen.

Aankomende bedrijfsevenementen

Verenigingenweb
Cancel