HoofdsponsorTrip logo

Van der Feltz

Website
https://www.feltz.nl/nl/vacatures/
Focus
Bestuursrecht, Civiel recht, Milieurecht, Staatsrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Huurrecht, Vastgoed, Procespraktijk, Cassatie en Hoger Beroep, Energierecht, Aanbestedingsrecht
Sector
Advocatuur
Locaties Nederland
Den Haag
Bedrijfsomvang
< 25

Over Van der Feltz

Van der Feltz advocaten: nichekantoor in Den Haag

Van der Feltz advocaten is een onafhankelijk advocatenkantoor en specialist op het gebied van (bestuurs- en privaatrechtelijke) vastgoed, energie, overheid en cassaties. Vanuit ons mooie pand aan de Javastraat in Den Haag werken wij met een enthousiast en deskundig team van 20 advocaten waar korte lijnen en persoonlijke benadering voorop staat. Wij hebben een uiteenlopende clientèle waarbij de focus ligt op overheden, bedrijven en non‑profit organisaties.

Rechtsgebieden

Onze advocaten hebben jarenlange ervaring en zijn actief in de volgende rechtsgebieden: aanbesteding en staatsteun, aansprakelijkheid en schade, algemeen bestuursrecht, belastingrecht, bouwrecht, cassaties, energierecht, grondverwerving en -exploitatie, vastgoed en onroerend goed, milieu(straf)recht en ruimtelijke ordening.

Opleidend karakter

Van der Feltz biedt zowel de nieuwe, als de huidige generatie (top)advocaten de gelegenheid om zich te ontwikkelen en te specialiseren. Advocaat-stagiairs worden intensief begeleid en krijgen gedurende hun stage direct eigen verantwoordelijkheden. Korte lijnen maakt het contact soepel, informeel en effectief. Van der Feltz is er ook voor de toekomstige generatie advocaten. Student-stagiairs krijgen bij Van der Feltz de kans om kennis te maken met de advocatuur op het hoogste niveau.

Stagemogelijkheden

Het opleidende karakter van Van der Feltz zorgt ervoor dat wij student-stagiairs zo goed mogelijk voorbereiden op het échte werk.

Als student-stagiair krijg je bij Van der Feltz de mogelijkheid om twee maanden intensief mee te draaien. Je ziet de actieve procespraktijk, doet jurisprudentieonderzoek en stelt processtukken op. Daarnaast schrijf je notities, sluit je je aan bij zittingen en zie je jouw eigen werk terug in de pleidooien. Ook ben je uitgenodigd voor alle sociale evenementen en sluiten we de week graag samen af met een vrijdagmiddagborrel.

Wil jij je verder ontwikkelen als jurist door bezig te zijn met specialistisch maatwerk? En ben jij benieuwd naar het dagelijkse reilen en zeilen van een advocatenkantoor waar je tot aan de hoogste (bestuurs)rechter kan meekijken? Dan is het volgen van een student stage bij Van der Feltz advocaten echt iets voor jou! Met onze persoonlijke aanpak en jouw gemotiveerde inzet kun jij echt iets bijdragen aan ons kantoor!

Wij hebben ruimte voor een derde- of vierdejaars universitair student Rechtsgeleerdheid die geïnteresseerd is in zowel het privaatrecht als het bestuursrecht.

Wil je meer weten of je direct aanmelden voor een student stage bij Van der Feltz advocaten? Mail dan jouw curriculum vitae, cijferlijst en motivatiebrief naar Willem Bosma (bosma@feltz.nl).

Meer informatie over ons team & ons kantoor vind je op onze website: www.feltz.nl

Tot in Den Haag!

 

Vacatures en stages

Verenigingenweb
Cancel