Hoofdsponsortrip logo

Heussen

Website
http://www.heussenlaw.nl/home/carriere/
Focus
Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Corporate, Procespraktijk, M&A, Banking & Finance
Sector
Advocatuur, Notariaat
Locaties Nederland
Amsterdam
Locaties Wereldwijd
Europa
Bedrijfsomvang
< 25

Over Heussen

HEUSSEN is een jong en onafhankelijk, internationaal georiënteerd advocaten- en notarissenkantoor dat is gevestigd in Amsterdam.

Een kantoor met een duidelijke focus en een duidelijk doel: onze cliënten dat advies op het hoogste juridische kwaliteitsniveau bieden waar ze daadwerkelijk mee geholpen zijn.  Wij geloven in een multidisciplinaire, oplossingsgerichte aanpak, die verder gaat dan juridisch advies alleen.

Bij HEUSSEN weten we waar we goed in zijn en daar beperken we ons toe. Wij werken in gespecialiseerde praktijkgroepen met de focus op Ondernemingsrecht (waaronder  vennootschapsrecht en fusies & overnames), Banking & Finance  (financieringen & zekerheden) en Arbeidsrecht.  Steeds ondersteund door een sterke  en ervaren procesrecht praktijkgroep.

HEUSSEN heeft een sterk internationale focus. Ons cliëntenbestand omvat grote en middelgrote Nederlandse en buitenlandse bedrijven, waarbij cliënten uit met name Noord-Amerika, Europa en  Azië ruim vertegenwoordigd zijn.

Bij HEUSSEN werken specialisten met uiteenlopende kwaliteiten, maar met een aantal gemeenschappelijke kenmerken:  interesse in de cliënt en zijn zaak,  hang naar steeds meer kennis,  focus op kwaliteit  en een doelgerichte aanpak.

Op dit moment werken er bij HEUSSEN 20 fee earners (advocaten, kandidaat notarissen en juristen), waarbij de totale bezetting van kantoor ongeveer 30 mensen telt.

Vacatures en stages

Verenigingenweb
Cancel