Hoofdsponsortrip logo

Deloitte

Website
www.werkenbijdeloitte.nl
Focus
Arbeidsrecht, IT-recht, Intellectueel Eigendomsrecht, Ondernemingsrecht, Tax, Corporate, M&A
Sector
Advocatuur, Bedrijfsleven, Notariaat, Fiscaal
Locaties Nederland
Amsterdam, Den Haag, Groningen, Utrecht, Rotterdam, Regio Noord-Nederland, Regio Oost-Nederland, Regio Zuid-Nederland
Locaties Wereldwijd
Europa, Azië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Oceanië, Midden-Oosten
Bedrijfsomvang
300 +

Over Deloitte

Making an impact that matters

Als ambitieus talent wil je natuurlijk een baan met impact. Bij een werkgever waar ons kiezen. Professionals met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daardoor hun kennis en ervaring verrijken.

Het gaat niet om je cv maar om jou

Bij Deloitte willen we weten wie je bent, wat je kunt en wat jij belangrijk vindt. Of dat nu ervaring opdoen in het buitenland, het opzetten van een start-up of het combineren van je baan met een opleiding is; niets is onbespreekbaar. Zie ons als het navigatiesysteem voor je carrière: je kunt overal naartoe, je moet alleen wel zelf op de knoppen drukken. 

Je kunt bij ons aan de slag in de volgende vakgebieden:

Consultancy

Adviseren op drie gebieden, van strategie tot en met implementatie. Human Capital, zoals leverage-onderzoek of analyses en inzichten uit de industrie vertalen naar het ontwerp en de uitvoering van HR-, talent-, leiderschaps-, organisatie- en veranderingsprogramma’s. Strategy & Operations, van het ontwikkelen van een pragmatische strategie en het evalueren van M&A-kansen tot het verbteren van financiële en operationele functies.Technology, van datamanagement en cyberrisico's tot een verhoogde mobiliteit van werknemers en virtuele samenwerking.

Financial Advisory Services

Adviseren over de gehele deal life cycle binnen M&A. Het integreren van bedrijven via fusies en overnames, het afsplitsen middels separatie of desinvestering, het bedenken van strategieën, het selecteren van de juiste (ver)kopers, due diligence-onderzoek en het daadwerkelijk sluiten van de deal. Vastgoed, infrastructuur of ruimtelijk strategische gerelateerde vraagstukken binnen Real Estate & Partnerships. Grote corporates en pensioenfondsen adviseren over pensioenen en andere arbeidsvoorwaarden bji Benefits &
Pension Advisory.

Tax & Legal

Complexe fiscale vraagstukken oplossen voor tax directors, tax accountants en transfer pricing managers van (inter) nationale klanten. Cliënten van (middel)grote ondernemingen adviseren over omzetbelasting en douane. Specifiek belastingadvies verzorgen rondom (grensoverschrijdende) arbeid. Geïntegreerd juridisch advies op het gebied van Corporate Law, Mergers & Acquisitions, IP/IT & Commercial Law en Employment Law & Pensions.

Accountancy

RA en AA gerelateerde dienstverlening met een consistent hoge kwaliteit voor bedrijven in de Mid Market, publieke sector of corporate markt. Vanuit een professioneel kritische instelling kijken naar de inzet van data analytics als onderdeel van onze controle-aanpak, evenals de opname in het controleteam van experts op het gebied van bijvoorbeeld corruptie, belastingen, waarderingen en pensioenen.

Risk Advisory

advies en controleopdrachten op het gebied van risicomanagement voor financiële dienstverleners, (internationale) corporates en de publieke sector. Beleid en beheersing van strategische en operationele risico’s, advies en implementatie rond wet- en regelgeving, en alles rond informatiebeveiliging zoals privacy. Samenwerking, ondernemerschap en innovatie maken onze oplossingen succesvol.

Met kantoren in heel Nederland en ruim 5.000 medewerkers is Deloitte de grootste organisatie in Nederland op bovenstaande vakgebieden. Bovenal is Deloitte een werkgever die zich verdiept in wat jou motiveert, en die je in staat stelt om die motivatie elke dag om te zetten naar impact voor jezelf, je klanten en de maatschappij. 

Nieuwsgierig?

Kijk voor meer informatie en ervaringen van Deloitters op werkenbijdeloitte.nl

Vacatures en stages

Verenigingenweb
Cancel