Hoofdsponsortrip logo

Kennedy Van der Laan

Website
https://kvdl.nl/werken-bij-ons/
Focus
Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Civiel recht, IT-recht, Aansprakelijkheidsrecht, Gezondheidsrecht, Mededingingsrecht, Europees recht, Intellectueel Eigendomsrecht, Ondernemingsrecht, Vastgoed, Tax, Corporate, Procespraktijk, Erfrecht, Aanbestedingsrecht, M&A, Verzekeringsrecht, Arbitrage , Banking & Finance
Sector
Advocatuur
Locaties Nederland
Amsterdam, Regio Zuid-Nederland
Bedrijfsomvang
150 - 200

Over Kennedy Van der Laan

Kennedy Van der Laan is een ambitieus full-service advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam en Eindhoven, met de wereld als werkveld. We geven to-the-point advies en cliënten kunnen rekenen op een persoonlijke aanpak. Toegankelijk, niet stijf of chic.

Een tikje eigenzinnig, dat ook. We streven naar topkwaliteit, maar dat betekent niet dat we afstandelijk zijn, of formeel. Integendeel: er heerst bij ons een vriendelijke, open sfeer. Maar we snappen dat je dat pas gelooft als je het zelf ervaart. Daarom ben je altijd van harte welkom om met ons kennis te komen maken.

Er wordt bij ons hard gewerkt, maar er is ook veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en je privéleven. 

Als je bij ons werkt deel je in onze grote trots: een boeiende en gevarieerde klantenkring, van start-up tot overheid, van goededoelen-organisatie tot multinational. Je verdient hier goed, maar niet alles is in geld uit te drukken. We zijn persoonlijk, we zijn maatschappelijk bewust. We interesseren ons voor kunst. We houden van diversiteit. Om bij ons te passen hoef je dus op niemand te lijken. Sterker nog, dat is zelfs een pré. We zijn erg nieuwsgierig naar je, dus bel, mail of kom langs.

Verenigingenweb
Cancel