HoofdsponsorTrip logo

USG Legal Professionals

Website
http://www.usglegal.nl
Focus
Ambtenarenrecht, Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Civiel recht, Milieurecht, Aansprakelijkheidsrecht, Gezondheidsrecht, Huurrecht, Ondernemingsrecht, Vastgoed, Corporate, Procespraktijk, Verzekeringsrecht
Sector
Bedrijfsleven, Overheid
Locaties Nederland
Amsterdam, Den Haag, Groningen, Utrecht, Rotterdam, Regio Noord-Nederland, Regio Oost-Nederland, Regio Zuid-Nederland
Bedrijfsomvang
300 +

Over USG Legal Professionals

Samenwerken, leren en groeien bij USG Legal Professionals

USG Legal Professionals investeert in talent!

Ben jij ambitieus, leergierig en sta jij in de startblokken van je juridische carrière? Wil jij snel vooruitgang zien in jouw ontwikkeling tot een volwaardig jurist? Kom dan werken bij USG Legal Professionals en geef jouw carrière een vliegende start!

USG Legal Professionals

USG Legal Professionals is met ruim 300 juristen een partner voor juridische kennis en capaciteit. Onze dienstverlening aan organisaties en overheden omvat vier business-lines: Claims, Dossiers, Advies en Rechtshulp en Flexibele inzet.

Investeer in je carrière

USG Legal Professionals is een resultaatgerichte onderneming. We leggen de lat hoog. Voor onszelf, maar ook voor jou. We zien bij jou graag een uitgesproken passie voor het vak. Verbondenheid met klanten en collega’s. De wil om steeds voor de beste oplossing te gaan en jezelf telkens weer uit te dagen. Onze juristen willen de beste in hun vakgebied zijn. Deel jij die ambitie? Kom dan werken bij USG Legal!

Wij bieden je een plezierige werkomgeving met veel eigen verantwoordelijkheid. Jouw ontwikkeling staat centraal! Als marktleider hebben we een groot netwerk van opdrachtgevers in zowel de publieke sector als de zakelijke markt. Om die reden zijn we in staat om juridische vraagstukken aan te bieden die jij interessant vindt.

Groeiperspectief

Met een persoonlijke coach volg je een eigen ontwikkeltraject. Je besteedt aandacht aan zowel vakinhoudelijke kennis als competenties en vaardigheden. USG Legal geeft jou alle ruimte voor het volgen van trainingen en opleidingen.

Wij werken samen

USG Legal hecht sterk aan collegialiteit. Daarom vinden er regelmatig activiteiten en bijeenkomsten plaats. We organiseren jurisprudentie-overleggen en kennissessies, waar je je kennis van actualiteiten en juridische ontwikkelingen met collega’s deelt. Naast hard werken is er zeker ook tijd voor borrels en sportieve bootcamps. Daarbij hebben we elk jaar een spetterend zomerfeest en een kerstfeest met de hele organisatie. Voor de wintersportliefhebbers is er de jaarlijkse skitrip.

Zet de eerste stap

Wil jij samenwerken, leren en groeien met een gezellige club mensen? Met de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling en goede arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met onze recruiters Krystina Schippers krystina.schippers@usglegal.nl of Matthijs de Vries matthijs.devries@usglegal.nl : 030-230 59 59.

Euclideslaan 251 - 3500 AP Utrecht

Postbus 602 - 3500 AP Utrecht

T +31 (0) 30 - 230 59 59

info@usglegal.nl

www.usglegal.nl

Volg ons ook op: www.linkedin.com/company/ usg-legal-professionals-nl

twitter.com/usglegalNL

facebook.com/USGLegalNL

Verenigingenweb
Cancel