HoofdsponsorTrip logo

Intertrust

Website
http://www.werkenbijintertrustgroup.nl
Focus
Ondernemingsrecht, Vastgoed, Tax, Corporate, M&A, Banking & Finance
Sector
Bedrijfsleven
Locaties Nederland
Amsterdam
Locaties Wereldwijd
Europa, Azië, Noord-Amerika, Midden-Oosten
Bedrijfsomvang
300 +

Over Intertrust

Bij Intertrust Netherlands hebben wij altijd plaats voor talentvolle starters. Ben jij (bijna) afgestudeerd, heb je kennis van ondernemingsrecht en zoek je naar een veelzijdige, juridische functie binnen een internationale omgeving? Dan is ons Traineeship Legal mogelijk iets voor jou.

Gedurende anderhalf jaar volg je, naast je werkzaamheden, samen met de andere trainees verschillende trainingen en word je intensief begeleid op de werkvloer. Ook voor sociale activiteiten is er genoeg ruimte. Binnen het traineeship staat jouw opleiding tot professional centraal, waarbij je klaargestoomd wordt om te gaan werken op een veelzijdige klantenportefeuille. Je werkt voor internationale organisaties, waarvan er velen in de Fortune Global 500 genoteerd staan. Je maakt direct deel uit van een van onze teams en krijgt snel veel verantwoordelijkheid.

Over Intertrust

Wij zijn een wereldwijde aanbieder van trust en corporate services en spelen een leidende rol in de industrie. Wij werken voor een breed scala aan internationale cliënten, zoals multinationals, private equity- en vastgoedfirma’s, financiële instellingen en vermogende particulieren. Bij ons werken ruim 2.400 professionals, vanuit meer dan 40 kantoren in meer dan 30 landen. Wij zijn marktleider in Nederland en werken met een mooie diversiteit van 450 professionals vanuit het Amstelgebouw in Amsterdam. Wij onderscheiden ons in de markt door de veelzijdige opleidingsmogelijkheden van onze Intertrust Academy en onze mobiliteitsprogramma’s. Naast het werk worden er veel sociale en sportieve activiteiten ontplooid en sluiten we de week af met een borrel in onze eigen bar. 

Geïnteresseerd? Bezoek onze website, of neem contact met ons op. We leggen je graag meer uit over de mogelijkheden. 

Intertrust Netherlands
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
tel (020) 521 4777
recruitmentnl@intertrustgroup.com
www.werkenbijintertrustgroup.nl

Vacatures en stages

Verenigingenweb
Cancel