Hoofdsponsortrip logo

Bedrijven- en Instellingendag

Op vrijdag 9 februari 2018 wordt de Bedrijven- en Instellingendag georganiseerd in het Noordlease Stadion Groningen! Geheel in het thema 'Get in the picture' kun jij jezelf hier laten zien aan 35 potentiële wergevers. Al jarenlang organiseert de JFV Groningen deze onmisbare dag in het leven van een Groningse rechtenstudent. Of je nu eerstejaars of masterstudent bent, iedereen hoort thuis op dit evenement. Je kunt je tijdens de Bedrijven- en Instellingendag oriënteren op de arbeidsmarkt of in een verder stadium van je studie een stage binnenslepen. Hier vind je meer informatie over de sprekers en kun je je inlezen in de aanwezige kantoren, bedrijven en instellingen. Hieronder vind je het dagprogramma:

09:00  Ontvangst 
10:00 Plenair gedeelte: Leer hoe jij In The Picture kunt komen!
11:40 Koffiepauze
12:00 Workshopronde 1
13:00 Lunch
14:00 Workshopronde 2
15:00 Workshopronde 3
16:00 Netwerkborrel op de banenmarkt
19:00

Kennismakingsdiner met advocatenkantoren in 't Feithhuis

Daarnaast is het mogelijk om gedurende de dag een individueel gesprek te voeren met één van de kantoren, bedrijven en instellingen. De algemene inschrijvingen sluiten op woensdag 7 februari. 

Ben jij al bekend met MyCarrièreBoard? Heb jij je profiel al compleet gemaakt? Dan kun je voor slechts €6,50 deelnemen aan dit evenement. Heb je dit nog niet gedaan? Doe dat dan snel, anders kun je geen gebruikmaken van deze korting. MyCarrièreBoard matcht jou aan werkgevers die voor jou interessant zijn! Het enige dat jij hoeft te doen, is je profiel compleet maken door middel van 5 stappen. Daarna kun je onder Mijn Top 3 zien welke kantoren, bedrijven en instellingen aansluiten bij al jouw wensen!

Zonder een MyCarrièreBoard profiel kun je natuurlijk ook deelnemen aan de Bedrijven- en Instellingendag. Dit kan voor €9,00. Kies bij je inschrijving dan voor een kaartje zonder korting.

Volg jij het vak JOV2? Voor dit vak is er op vrijdag 9 februari een thuistoets. Deelnemers aan de Bedrijven- en Instellingendag hoeven deze toets niet op dit moment te maken maar kunnen dit op vrijdag 16 februari om 15:30 uur doen.

Geen lid van de JFV, maar wil je je wel inschrijven voor de Bedrijven- en Instellingendag? Je bent van harte welkom! Maak hier een account aan voor externen. Het kost je slechts één minuut!

MyCarrièreBoard

Verenigingenweb
Cancel