Hoofdsponsortrip logo

Mededelingen

Start verkoop Lustrum passe-partout

Wil jij bij elk Lustrumevenement aanwezig zijn voor de beste prijs? Koop dan nu een passe-partout voor het 22ste JFV Lustrum. Voor een bedrag van 32,50 euro ben jij verzekerd van deelname aan alle evenementen voor het lustrum. Ben jij één van de 22 eersten die een passe-partout aanschaft? Dan betaal je zelfs slechts 30 euro. Grijp je kans!

Niet alleen is een passe-partout goedkoper dan het kopen van losse kaartjes, je krijgt ook nog eens exclusief toegang tot het JFVestival: een evenement dat alleen voor passe-partouthouders wordt georganiseerd! Tot slot ontvang je naast korting en een exclusief evenement ook nog een rijkgevulde Lustrumgoodiebag. Maak je verzameling Lustrumgoodies compleet en schaf jouw passe-partout aan!

Kun je niet bij alle Lustrumevenementen aanwezig zijn? Dan kun je vanaf maandag 5 februari losse kaartjes kopen voor de verschillende evenementen!

22ste JFV Lustrum

Verenigingenweb
Cancel